• ДПТУ Над-Стил Фешн ДООЕЛ
  • Тел.:(+389) 71 304 – 897
  • Е-пошта: contact@imidz-m.mk
  • Локација: ГТЦ Глобал I кат, Ленинова 101/32, 2400 Струмица, Р.Македонија

Имиџ-М на Социјалните мрежи:

Бидете во контакт Вашата порака или е-пошта нема да биде јавно објавена. Означените полиња се задолжителни (*)