Начини на плаќање

Imidz-M ви овозможува да го платите одбраниот производ со:

• во готово (при испораката на нарачката на адресата за испорака)
• со Вашата кредитна/дебинта картичка – директно на нашата интернет страница

Плаќање при испорака на нарачката:
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.

Директно плаќање со вашата кредитна/дебитна картичка:
Кога ке го изберете овој начин за плаќање тогашт неопоходно е внесување на вашите лични податоци кои се веќе испишени на вашата картича. Со комплетно и точно пополнување на бараните податоци, трансакцијата се одвива веднаш, безбедно и сигурно, со што вашите податоци не се запишуваат на нашиот сервер туку на банката која е задолжена за овој процес. Банката веќе има инсталирано свој програм кој не само што ја извршува трансакцијата туку гарантира за безбедноста на истата.

Доколку го изберете овој начин на пазарување, за време на испораката Вие не сте должни да плаќате за продуктите кои ги имате нарачено, доколку сумата на вашето пазарување не поминува 1999 денари, тогаш ке Ви биде наплатено 150 денари за испорака на вашите производи, НО доколку имате пазарување од или над 2000 денари тогаш трошоците за достава се на наша сметка.

По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме нарачаните производи на наведената адресата за испорака.

За платените нарачки ви нудиме и опција за лично подигнување во нашиот Бутик во Струмица:

Адреса: Ленинова 101/32, ГТЦ Глобал I кат.

Работно време:
Понеделник до Петок: 09.00 до 20.00 часот. (Лично превземање до 19.30 часот)
Сабота: 09.00 до 17.00 часот (Лично превземање до 16.30 часот)