Ако немате доволно време за вашата нарачка да ја направите преку нашата интернет продавница, ние Ви даваме можност истата да ја направите преку нашиот телефонскиот број 071 / 239 – 040 , преку е-пошта на contact@imidz-m.mk, или на нашитe Instagram профили: imidz_m.mk и imidz_mk нашите оператори ќе Ви помогнат во процесот на регистрација, користењето и функционалноста на интернет продажбата, пребарување на артиклите, како и во изборот на последните чекори при купувањето.

Ако се одлучите вашата нарачка да ја спроведете преку нашите оператори, телефонски или преку е-пошта, потребно е да ни оставите информации за:

  • примачот на производот/тите
  • адреса за испорака на производот/тите
  • и контакт телефонски број

Ние ќе ви испратиме понуда со уплатница/профактура/фактура или ќе ви ја испорачаме пратката на дадената адреса, со можноста за плаќање при самата испорака (во готово).
За нарачки направени преку телефон или е-пошта

Tелефонските оператори се достапни 24/7. (се трудиме да бидеме постојано достапни за Вас)